dimecres, 17 d’octubre del 2012

Plagues i remeis



Fong aparegut al Blat de moro -  Foto Núria A.G.
En aquest apartat he confeccionat una taula on he anat recopil·lant tota la informació sobre plagues que ens podem trobar en el nostre hort i com solucionar-les amb remeis ecològics. D'entrada parteixo de que al nostre hort ecològic ja he fet bones associacions i això ja ha de ser un benefici entre les plantes, però moltes vegades fer això sol no és suficient i tot i fer això, surten plagues, malalties, etc.

Portar a terme unes bones rotacions, com ja us he explicat en un altre apartat, també és beneficiós per les plantes i evita moltes malalties, però com ja he dit, a vegades no és suficient. 

Entre tota la informació recollida, he elaborat aquestes dues taules per tenir-ho tot més resumit i més a mà. D'aquesta manera veure d'una forma més clara les possibles plagues/malalties i els possibles remeis ecològics.

Taula 1 d'elaboració pròpia on es resumeixen les possibles plagues/malalties que es poden trobar en un hort i els seus possibles remeis ecològics.

Taula 2 d'elaboració pròpia on es resumeixen les possibles plagues/malalties que es poden trobar en un hort i els seus possibles remeis ecològics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada